Reklam
Reklam
  • ANASAYFA
  • STK
  • Mustafa Eken’den MHP ve CHP’ye Ziyaret: “Ortak Paydamız Sivas”

Mustafa Eken’den MHP ve CHP’ye Ziyaret: “Ortak Paydamız Sivas”

paydamız



Haber Merkezi

Ortak Paydamız Sivas.. Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkan Adayı Mustafa Eken, STSO Meclis Üyesi adaylarıyla birlikte MHP Sivas İl Başkanı Hakan Uygun ile CHP Sivas İl Başkanlığı görevine atanan Semih Balk’ı ziyaret etti.

Mustafa Eken’den MHP ve CHP’ye Ziyaret: “Ortak Paydamız Sivas”

Eken, ziyaretlerde siyasi görüş ayrımı yapmadan Sivas’ın ekonomik kalkınması için tüm kesimlerle birlikte çalışacaklarını belirterek, “Bizim için siyasi parti ayrımı yok. Ortak paydamız Sivas” dedi.

Mustafa Eken ve beraberindeki heyetin ilk durağı MHP Sivas İl Başkanlığı oldu. Eken, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen genel kurulun ardından yeniden MHP Sivas İl Başkanlığı görevine seçilen Hakan Uygun’u tebrik ederek yeni görev döneminin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Yaklaşan STSO seçimlerine ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Eken, oda yönetimine talip olurken temel hedeflerinin Sivas’ın ticaretini, sanayisini ve ekonomisini daha ileriye taşımak olduğunu ifade etti.

Tüm siyasi partilere eşit mesafede olduklarının altını çizen Eken, “Bizim için siyasi parti ayrımı yok. Sivas ortak paydamız. Sivas’a yapılacak yatırımların önünün açılması, şehrin ekonomik olarak büyümesi ve iş dünyasının önündeki engellerin kaldırılması noktasında siyasilerimize önemli görevler düşüyor. Biz kimseyle kavga etmeye değil, Sivas için birlikte çalışmaya talibiz” ifadelerini kullandı.

MHP Sivas İl Başkanı Hakan Uygun da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek yaklaşan STSO seçimlerinin Sivas’a hayırlı olmasını temenni etti. Uygun, Mustafa Eken ve beraberindeki meclis üyesi adaylarına seçim sürecinde başarılar diledi.

Eken ve beraberindeki heyet daha sonra CHP Sivas İl Başkanlığı görevine atanan Semih Balk’ı ziyaret etti. Balk’a yeni görevinde başarılar dileyen Eken, burada da Sivas söz konusu olduğunda siyasi görüş farklılıklarının bir kenara bırakılması gerektiğine dikkat çekti.

Eken, “Semih Başkanımıza yeni görevinde başarılar diliyorum. Sivas için yapılacak her güzel işte, siyasi görüş ayrımı gözetmeden ortak hareket etmemiz gerektiğine inanıyoruz. Bütün siyasi partilerimize eşit mesafedeyiz. Bizim derdimiz Sivas’ın ticaretini, sanayisini ve ekonomisini büyütmek. Bunun için şehrimizin tüm dinamikleriyle iş birliği içerisinde olacağız” dedi.

CHP Sivas İl Başkanı Semih Balk ise Mustafa Eken ve beraberindeki STSO Meclis Üyesi adaylarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Gerçekleştirilen görüşmelerde Sivas’a yeni yatırımlar kazandırılması, kent ekonomisinin güçlendirilmesi, iş dünyasının karşılaştığı sorunların çözülmesi ve siyasi partiler ile iş dünyası arasındaki iş birliğinin artırılması konuları da değerlendirildi.

Mustafa Eken, STSO, Sivas, ekonomi

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Sinan YiğitEditör

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555