Reklam
Reklam

1. Sivas Motosiklet Festivali Sıcak Çermik’te Başladı!


başladı



Nursen Beste Yıldız

1. Sivas Motosiklet Festivali Sıcak Çermik'te Başladı.. Sivas Belediyesi ile Motosiklet Sürücüleri Federasyonu (MOSEF) iş birliğinde düzenlenen 1. Sivas Motosiklet Festivali, Sıcak Çermik'te başladı.

1. Sivas Motosiklet Festivali Sıcak Çermik'te Başladı!

Üç gün sürecek festivalin ilk gününde çeşitli etkinlikler ve gösteriler start alırken, alanda beklenen yoğunluk ise henüz oluşmadı.

Festival programı kapsamında öğleden sonra başlayan organizasyonda havuz aquapark etkinlikleri, halk oyunları gösterileri, DJ performansı ve canlı müzik etkinlikleri katılımcılarla buluşuyor. Akşam saatlerinde Kanun Azap konseri ve gece çorbası ikramı da festival programında yer alıyor.

Sıcak Çermik'te kurulan festival alanında etkinlikler devam ederken, ilk saatler itibarıyla katılımın beklentilerin altında kaldığı gözlendi. Organizasyonun özellikle hafta sonu düzenlenecek kortej sürüşü, konserler ve çeşitli etkinliklerle daha yoğun ilgi görmesi bekleniyor.

Festival, 12 Temmuz Pazar günü sona erecek.

Sivas, Motosiklet Festivali, Sıcak Çermik, Sivas Belediyesi

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Sinan YiğitEditör


YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555