Reklam
Reklam
  • ANASAYFA
  • SPOR
  • Burak Özçoban Yeniden Adaylığını Açıkladı!

Burak Özçoban Yeniden Adaylığını Açıkladı!


yeniden



Haber Merkezi

Burak Özçoban Yeniden Adaylığını Açıkladı.. Sivasspor Kulübü Başkanı Burak Özçoban, olağanüstü genel kurul öncesinde yaptığı açıklamayla yeniden başkanlığa aday olduğunu duyurdu.

Burak Özçoban Yeniden Adaylığını Açıkladı!

Özçoban, kulübü daha ileriye taşıyacak güçlü bir adayın çıkmasını son ana kadar beklediklerini ancak böyle bir gelişme yaşanmaması üzerine yeniden aday olma kararı aldıklarını belirtti.

Sivasspor'un resmi hesaplarından "Kamuoyuna Duyuru" başlığıyla yayımlanan açıklamada, kulübün geleceği için sorumluluk almaktan kaçınmadıklarını ifade eden Burak Özçoban, yıllardır birlikte görev yaptığı yol arkadaşlarıyla yapılan istişarelerin ardından önemli bir karar aldıklarını söyledi.

Özçoban açıklamasında, "Son ana kadar kulübümüzü daha iyi yerlere taşıyabilecek güçlü bir adayın ortaya çıkmasını büyük bir sabırla bekledik. Ancak gelinen noktada, kimsenin bu sorumluluğu üstlenmemesi bizleri derinden üzmüştür." ifadelerine yer verdi.

15 Temmuz'da gerçekleştirilecek olağanüstü kongrede yeniden başkanlığa aday olacağını açıklayan Özçoban, güçlü bir yönetim anlayışıyla Sivasspor'un geleceği için mücadele etmeye devam edeceklerini vurguladı.

Sivasspor camiasına da birlik çağrısında bulunan Özçoban, "Sivasspor'umuzun geleceği için mücadele etmeye devam ederken, tüm taraftarlarımızı da bu süreçte bizimle omuz omuza olmaya davet ediyoruz." dedi.

Yarın gerçekleştirilecek olağanüstü genel kurul öncesinde yapılan bu açıklamayla birlikte, Burak Özçoban'ın yeniden başkanlık yarışında yer alacağı resmiyet kazanmış oldu.

Sivasspor, Burak Özçoban, Olağanüstü Kongre, Sivas

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü


YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555