
Floor Curling Türkiye Şampiyonası Sivas'ta Sürüyor.. Sivas, Okul Sporları Floor Curling Türkiye Şampiyonası'na ev sahipliği yapıyor. Türkiye'nin farklı illerinden gelen 120 sporcu, şampiyonluk mücadelesi için Taha Akgül Spor Salonu'nda bir araya geldi.
Floor Curling Türkiye Şampiyonası Sivas'ta Sürüyor!
Türkiye Floor Curling Federasyonu'nun 2026 yılı faaliyet programında yer alan organizasyon, 2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Sporları faaliyetleri kapsamında düzenleniyor. 5-7 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilen şampiyonada, 28 ilden 45 takım mücadele ediyor.
Üç gün sürecek organizasyonda genç sporcular, Türkiye derecesi elde edebilmek için kıyasıya rekabet ediyor. Büyük heyecana sahne olan karşılaşmalar, sporcuların yanı sıra antrenörler ve aileler tarafından da yakından takip ediliyor.
Müsabakaları yerinde izleyen Sivas Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Aytaç Keklik, organizasyona katılan tüm sporculara başarı dileklerini iletti. Keklik, Sivas'ın önemli spor organizasyonlarına ev sahipliği yapmaya devam ettiğini belirterek, şampiyonaya katılan tüm takımlara başarılar diledi.
Türkiye'nin dört bir yanından gelen sporcuların buluştuğu Floor Curling Türkiye Şampiyonası, 7 Haziran Pazar günü oynanacak final müsabakalarının ardından sona erecek.
Sivas, Floor Curling, Türkiye Şampiyonası, Taha Akgül Spor Salonu, okul sporları
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler




