
Sivas Anadolu Dans Akademisi, 6-7-8 Haziran tarihlerinde Kütahya’da düzenlenecek Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Kulüpler Arası Minikler Türkiye Finali’nde Sivas’ı temsil etmeye hazırlanıyor.
Sivas Anadolu Dans Akademisi Türkiye Finalinde Sivas’ı Temsil Edecek
Minik halk oyunları ekibi, uzun süredir sürdürdüğü çalışmaların ardından Türkiye finallerine katılma hakkı elde etti. Kütahya’da gerçekleştirilecek organizasyonda sahne alacak olan ekip, hem başarılı bir performans sergilemeyi hem de Sivas’ı en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyor.
Antrenörleri ve ailelerinin desteğiyle hazırlıklarını sürdüren minik sporcular, Türkiye’nin farklı illerinden gelecek ekiplerle yarışacak. Renkli görüntülere sahne olması beklenen finallerde Sivas Anadolu Dans Akademisi ekibi, derece elde etmek için mücadele verecek.
Sivaslı miniklerin Türkiye finalindeki performansı şimdiden merakla beklenirken, ekip üyeleri organizasyonda kenti en iyi şekilde temsil etmek için çalışmalarını sürdürüyor

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler




