
Kangal’da Turizm Haftası Etkinlikleri Başlıyor...Sivas’ın Kangal ilçesinde, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanacak Turizm Haftası kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlenecek.
Kangal’da Turizm Haftası Etkinlikleri Başlıyor!
Kangal Kaymakamlığı öncülüğünde hazırlanan program çerçevesinde ilk gün etkinlikleri 16 Nisan Perşembe günü saat 13.00’te Alacahan Köyü’nde gerçekleştirilecek. Programda Alacahan Kervansarayı’nın tanıtımı yapılırken, geleneksel matrak, güreş, okçuluk ve zeybek oyunlarıyla kültürel gösteriler sunulacak.
Etkinliklerin ikinci günü olan 17 Nisan Cuma günü ise saat 13.30’da Kangal Kaymakamlığı Köpek Çiftliği’nde eğitim programı düzenlenecek. Veteriner hekimler tarafından Kangal köpekleri hakkında bilgilendirme yapılacak, ayrıca fotoğraf yarışması ödül töreni ve çeşitli gösteriler gerçekleştirilecek.
Aynı gün saat 15.00’te Deliktaş Köyü’nde Aşık Ruhsati Anı Evi ziyareti yapılacak, ardından aşık atışması ve müzik dinletisi ile program devam edecek.
Kangal Kaymakamlığı, düzenlenecek Turizm Haftası etkinliklerine tüm vatandaşları davet etti.
Sivas, Kangal, turizm haftası, etkinlik, kültür

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler




