Reklam
Reklam

Sirer Pasajı Esnafıyla İftar Buluşması Gerçekleştirildi!

tirilsa
Haber Merkezi

Sirer Pasajı Esnafıyla İftar Buluşması Gerçekleştirildi.. AK Parti Sivas Milletvekilleri Hakan Aksu ve Rukiye Toy ile Sivas Belediye Başkanı Adem Uzun, Sirer Pasajı esnafıyla düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

Sirer Pasajı Esnafıyla İftar Buluşması Gerçekleştirildi!

Pasaj içerisinde gerçekleştirilen programda, esnafla aynı sofrada buluşan protokol üyeleri Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma ruhuna vurgu yaptı. Katılımcılar, esnafla bir araya gelmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek, bu tür buluşmaların toplumsal dayanışmayı güçlendirdiğini ifade etti.

Esnafla Samimi Sohbet

İftar programının ardından pasaj esnafını ziyaret eden Sivas Belediye Başkanı Adem Uzun, iş yerlerini tek tek gezerek esnafa hayırlı işler temennisinde bulundu. Ziyaret sırasında esnafın talep ve önerileri de dinlendi.

Gerçekleştirilen buluşmanın, yerel yönetim ile esnaf arasındaki iletişimi güçlendirmesi açısından önemli olduğu belirtilirken, program samimi bir atmosferde sona erdi.

Sivas, iftar, esnaf, AK Parti, ziyaret

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Sinan YiğitEditör


YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555