
Sivas Fatihliler Derneği, Fatih Mahallesi’nde düzenlediği iftar programıyla vatandaşları bir araya getirdi.
Fatihliler Derneği’nden Mahallede İftar Programı
İMKB Okulu yemekhanesinde gerçekleştirilen programa Sivas Milletvekili Rukiye Toy, Belediye Başkanı Adem Uzun, Baro Başkanı Fatih Sevim ve çok sayıda davetli katıldı.
Dernek Başkanı Adem Toraman, programa uzak yakın demeden katılan protokol üyeleri ve mahalle sakinlerine teşekkür ederek, “Bir ve beraber olarak mahallemizde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.
İftar programı, katılımcılar arasında sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşti, vatandaşlar Ramazan’ın paylaşma ve dayanışma ruhunu bir kez daha yaşadı.
Sivas, iftar programı, Fatih Mahallesi
#Sivas Fatihliler Derneği tarafından Fatih Mahallesi ‘nde iftar programı düzenlendi. İMKB okulu yemekhanesinde düzenlenen programa Sivas Milletvekili Rukiye Toy, Belediye Başkanı Adem Uzun, Baro Başkanı Fatih Sevim ve çok sayıda davetli katıldı… Dernek Başkanı Adem Toraman… pic.twitter.com/NsPwuc4WNE
— Büyük Sivas Haber (@buyuksivashaber) March 16, 2026
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler




