Reklam
Reklam

Acı Haberi Ulaş Karasu Duyurdu!

karas
Haber Merkezi

Acı Haberi Ulaş Karasu Duyurdu.. Kadıköy Belediyesi önceki dönem Başkan Yardımcısı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Fahrettin Kayhan’ın hayatını kaybettiği öğrenildi.

Acı Haberi Ulaş Karasu Duyurdu!

Acı haberi CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Sivas Milletvekili Ulaş Karasu duyurdu.

Karasu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Fahrettin Kayhan’ın geçirdiği kalp krizi sonrası yaşamını yitirdiğini belirterek duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Karasu paylaşımında, Kayhan ile uzun yıllar yol arkadaşlığı yaptıklarını ifade etti.

Ulaş Karasu açıklamasında, “Başımız sağ olsun. Kadıköy Belediyesi önceki dönem Başkan Yardımcımız ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyemiz, kıymetli ağabeyim ve yol arkadaşım Fahrettin Kayhan’ın geçirdiği kalp krizinin ardından vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim.” ifadelerine yer verdi.

Kayhan’ın yerel yönetimlere, partisine ve topluma önemli katkılar sunduğunu vurgulayan Karasu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Yerel yönetimlere, partimize ve halkımıza verdiği emek; kent yaşamına duyduğu sorumluluk, dayanışma duygusu ve memleket sevgisiyle bıraktığı iz, her zaman saygıyla ve vefayla hatırlanacaktır. Mücadelesi, dostluğu ve birlikte yürüdüğümüz yollar hafızamızda yaşamaya devam edecektir.”

Karasu, Fahrettin Kayhan’a Allah’tan rahmet dileyerek ailesine, yakınlarına, partililere ve tüm sevenlerine başsağlığı mesajı iletti.

Fahrettin Kayhan, Ulaş Karasu, Kadıköy Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, CHP

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Dilara Çakmak GöçmenEditör


YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555