
Sabah işe gitmek için evinden çıkan genç sürücü, yolda bir arkadaşına selam vermek amacıyla aracının kornasına bastı. Sabah kornaya bastı, gerçek sanayide ortaya çıktı.
Sabah Kornaya Bastı, Gerçeği Sanayide Öğrendi
Ancak kornadan ses çıkmayınca durumdan şüphelendi. Aracını kontrol ettirmek için sanayiye giden sürücü, burada kornaların yerinde olmadığını öğrenince büyük şaşkınlık yaşadı.
Edinilen bilgilere göre olay, akşam saatlerinde bir mahallede meydana geldi. Sabah saatlerinde aracındaki arızayı fark eden sürücü, yaptığı kontrollerin ardından bazı parçaların çalındığını belirledi. Bunun üzerine eve dönerek güvenlik kameralarını inceleyen genç, gece saatlerinde iki kişinin aracın yanına gelerek kornaları, teyp başlığını ve konsol örtüsünü söktüğünü gördü.
Durumun bildirilmesi üzerine polis ekipleri olay yerinde inceleme yaptı. Şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldığı öğrenildi. Güvenlik kamerası görüntülerinde şüphelilerin rahat tavırlarla hareket ettikleri dikkat çekti.
Aracına büyük emek verdiğini belirten sürücü, çalınan parçaların maddi değerinden çok manevi değerinin kendisini üzdüğünü ifade etti. Aracını kendi imkanlarıyla aldığını belirten genç, “Mesele maddiyat değil, emek. Evimin önüne gelip böyle bir şey yapmaları içime dokundu” dedi.
Şüphelilerin bir an önce yakalanmasını isteyen araç sahibi, olayla ilgili sürecin takipçisi olacağını söyledi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
araç hırsızlığı, güvenlik kamerası, emniyet soruşturma

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler




