Reklam
Reklam







Drift Alanına Giden Yol Sular Altında Kaldı!

driftas
xKadriye Gülüm

Drift Alanına Giden Yol Sular Altında Kaldı.. Sivas’ta Yeşilyurt Mahallesi’nde yer alan ve belediye tarafından inşa edilen drift alanına ulaşımı sağlayan tek yolun yaklaşık 15 gündür sular altında kaldığı iddia edildi.

Drift Alanına Giden Yol Sular Altında Kaldı!

Bölge sakinleri, yolun göle dönmesi nedeniyle hem ulaşımın aksadığını hem de sürücüler için tehlike oluştuğunu belirtti.

Edinilen bilgilere göre, su birikintisinin oluştuğu noktada herhangi bir yönlendirme veya uyarı levhasının bulunmaması, yolu bilmeyen sürücüler için risk oluşturuyor. Bölgeye gelen bazı araçların suyla kaplı zemine saplandığı, sürücülerin zor anlar yaşadığı ifade edildi.

Mahalle sakinleri, özellikle gece saatlerinde görüş mesafesinin azalmasıyla birlikte tehlikenin daha da arttığını belirterek sorunun bir an önce çözülmesini istedi. Vatandaşlar, drift alanına ulaşımı sağlayan yolun yeniden düzenlenmesi ve gerekli altyapı çalışmalarının yapılması çağrısında bulundu.

Sivas, Yeşilyurt Mahallesi, drift alanı, yol sorunu, su baskını, ulaşım sorunu

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Sinan YiğitEditör

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

buyuksivas.com'a Reklam Verin!
Reklam İçin Arayın: 0544 433 1 555

Büyük Sivas WhatsApp Kanal

Büyük Sivas WhatsApp Grup1

Büyük Sivas WhatsApp Grup2

Büyük Sivas Telegram