Reklam
Reklam
  • ANASAYFA
  • BELEDİYE
  • Kılavuz Ayyıldız Kavşağı’ndaki Sivas Belediyesi Yazısı Uzun Süredir Kırık Dökük

Kılavuz Ayyıldız Kavşağı’ndaki Sivas Belediyesi Yazısı Uzun Süredir Kırık Dökük

kırık dökük
Habibe Güner

Kılavuz Ayyıldız Kavşağı’nda yer alan yazıların uzun süredir kırık ve bakımsız halde bulunması dikkat çekiyor. Şehrin önemli giriş noktalarından biri olan kavşakta, estetik açıdan olumsuz görüntü oluşturan yazıların aylardır bu şekilde durduğu, herhangi bir onarım çalışmasının yapılmadığı görülüyor.

Kılavuz Ayyıldız Kavşağı’ndaki Sivas Belediyesi Yazısı Uzun Süredir Kırık Dökük

Vatandaşlar, özellikle yoğun araç trafiğinin bulunduğu kavşakta yer alan “Sivas Belediyesi” yazılarının kırık olmasının şehre yakışmadığını dile getiriyor. Görsel kirliliğe neden olan durumun uzun süredir devam ettiğini belirten çevre sakinleri, defalarca fark edilmesine rağmen bakım veya yenileme yapılmamasına tepki gösteriyor.

Kavşak çevresinde peyzaj düzenlemesi bulunmasına rağmen yazıların onarılmaması, bakımsızlık eleştirilerini de beraberinde getiriyor. Vatandaşlar, şehrin vitrini konumundaki noktalarda daha düzenli ve hızlı bir bakım süreci yürütülmesini istiyor.

 

Sivas, Kılavuz Ayyıldız Kavşağı, kent estetiği, çevre düzenlemesi, bakım eksikliği

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Dilara Çakmak GöçmenEditör



YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555