Reklam
Reklam
  • ANASAYFA
  • GENEL
  • Sivas’ın Yüksek Kesimlerinde Kar! Çamlıbel Geçidi’nde Sis Etkili Oldu!

Sivas’ın Yüksek Kesimlerinde Kar! Çamlıbel Geçidi’nde Sis Etkili Oldu!

etkes
Haber Merkezi

Yurt genelinde hava sıcaklıklarının hızla düşmesiyle birlikte Sivas’ın yüksek kesimlerinde kar yağışı etkisini göstermeye başladı.

Sivas’ın Yüksek Kesimlerinde Kar! Çamlıbel Geçidi’nde Sis Etkili Oldu!

Soğuk hava dalgasının etkisi altında kalan bölgede özellikle sabah saatlerinde yoğun kar yağışı görüldü.

Sürücüler için en kritik noktalardan biri olan Çamlıbel Geçidi’nde ise sis etkili oldu. Görüş mesafesi yer yer 20 metreye kadar düşerken, ulaşımda aksama yaşanmaması için sürücüler uyarıldı.

Kar yağışıyla birlikte beyaza bürünen yüksek kesimlerde kartpostallık görüntüler oluşurken, trafik ekipleri ve karayolları ekipleri güzergâhlarda tuzlama ve yol temizleme çalışması yaptı. Yetkililer, bölgede etkisini sürdüren kar ve sis nedeniyle sürücülere dikkatli olmaları, hız limitlerine uymaları ve kış lastiği kullanmaları yönünde uyarıda bulundu.

Sivas’ta kar yağışının gün boyunca aralıklarla devam etmesi bekleniyor.

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay ŞimşekEditör



YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555