
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) kabul edilen Filistin tezkeresine ilişkin sosyal medya hesabından değerlendirmelerde bulundu.
Bakan Fidan'dan TBMM’de kabul edilen Filistin tezkeresine ilişkin açıklama!
Bakan Fidan paylaşımında, “Yüce Meclisimiz bugün, Filistinli kardeşlerimiz için toplandı. Gazze’deki çocukların çığlığı, insanlığın vicdanında bir kıvılcım yakmıştır. O kıvılcım büyüyerek daha güçlü bir dönüşümün öncüsü olacaktır” ifadelerine yer verdi.
Türkiye’nin her zaman mazlumların yanında olduğunu vurgulayan Fidan, “Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ülkemiz, adaletin ve vicdanın gür sesi olmuştur. Türkiye olarak daha adil bir düzenin inşası için yol gösteren kutup yıldızı olmayı sürdüreceğiz. Bundan sonra da mazlumun umudu, zalimin hasmı olmaya devam edeceğiz” dedi.
TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilen tezkere ile Türkiye’nin Filistin’e yönelik desteğinin bir kez daha güçlü bir şekilde ortaya konulduğu ifade edildi.

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler




