

Trendyol 1. Lig’in 2. haftasında sahasında Sipay Bodrum FK ile karşılaşacak olan Sivasspor, mücadelenin hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.
Sivasspor Bodrum FK Maçı Hazırlıklarına Başladı!
Ligde dün deplasmanda Erzurumspor FK ile karşılaşan kırmızı-beyazlı ekip, ara vermeden ilk çalışmasını gerçekleştirdi. Kulüp tesislerinde Teknik Direktör Osman Zeki Korkmaz yönetiminde yapılan idman, ısınma hareketleriyle başladı. Ardından top kontrol çalışması yapan futbolcular, dar alan oyunuyla antrenmanı tamamladı. Erzurumspor FK maçında forma giyen oyuncular ise yenileme çalışması yaptı.
Sivasspor yarın izin yapacak, hazırlıklar 12 Ağustos Salı günü basına ve taraftara açık gerçekleştirilecek antrenmanla sürecek. Antrenman saatinin daha sonra duyurulacağı bildirildi.
Sivasspor – Sipay Bodrum FK karşılaşması, 17 Ağustos Pazar günü saat 19.00’da BG Grup 4 Eylül Stadyumu’nda oynanacak.
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

