Reklam
Reklam







Sivas’ta Filistin’e destek yürüyüşleri sürüyor!

abasa
Menekşe İrem Çolak

Sivas’ta Filistin’e yönelik saldırılara karşı düzenlenen destek yürüyüşleri aralıksız devam ediyor.

Sivas’ta Filistin’e destek yürüyüşleri sürüyor!

Kentin farklı noktalarında bir araya gelen vatandaşlar, Gazze’de yaşanan insanlık dramına dikkat çekmek ve İsrail'in saldırılarını protesto etmek amacıyla yürüyüşler düzenliyor.

Sivil toplum kuruluşlarının öncülüğünde organize edilen yürüyüşlerde, vatandaşlar ellerinde Filistin bayrakları ve “Katil İsrail Filistin’den defol”, “Gazze yalnız değildir” yazılı pankartlarla sloganlar eşliğinde yürüdü. Özellikle Ulu Cami Meydanı, Atatürk Caddesi ve Tarihi Kent Meydanı çevresinde yoğun katılımla gerçekleştirilen etkinliklerde, Filistin halkına dualar edildi ve dayanışma mesajları verildi.

Etkinliklerde konuşan organizatörler, Gazze’de yaşanan vahşetin bir an önce sona ermesi için uluslararası kamuoyuna çağrıda bulunarak, “Filistin halkı için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” mesajı verdi.

Sivas halkının yoğun katılım gösterdiği yürüyüşlerin önümüzdeki günlerde de farklı bölgelerde devam edeceği belirtildi.

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Kadriye İzgiEditör

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

buyuksivas.com'a Reklam Verin!
Reklam İçin Arayın: 0544 433 1 555

Büyük Sivas WhatsApp Kanal

Büyük Sivas WhatsApp Grup1

Büyük Sivas WhatsApp Grup2

Büyük Sivas Telegram