

Sivas'ta Galatasaray taraftarlarının şampiyonluk kutlamaları sırasında güvenlik önlemleri üst seviyeye çıkarıldı.
Sivasspor Taraftarı Meydana Gidemiyor! GS taraftarı Meydanda! Beyler Burası SİVAS!
Atatürk Kongre Müzesi bahçesinde şampiyonluk sevincini yaşayan Galatasaraylı taraftarlara, bir grup Sivasspor taraftarı tepki gösterdi.
Tansiyonun yükselmesi üzerine emniyet güçleri, olası bir gerginliği önlemek adına Sivasspor taraftarlarının kutlama alanına geçişini engelledi. Bölgede çok sayıda polis güvenlik önlemi alırken, herhangi bir olay yaşanmaması için gruplar arasında mesafe korunmaya devam ediyor.
Şehirde emniyet güçlerinin müdahalesiyle gerginliğin büyümesi engellenirken, kutlamalar polis kontrolünde sürdürülüyor.
Emniyet güçleri #Sivas’ta #Sivasspor taraftarlarının kent meydanında kutlama yapan #Galatasaray taraftarlarının olduğu alana geçişini engelliyor. pic.twitter.com/FIoaQCoF9X
— Büyük Sivas Haber (@buyuksivashaber) May 18, 2025
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

