Reklam
Reklam
  • ANASAYFA
  • GENEL
  • Kriket Şampiyonası’nda Sivaslı Sporculardan İkincilik Gururu

Kriket Şampiyonası’nda Sivaslı Sporculardan İkincilik Gururu

blank
spor
blank
Haber Ajansı - İHA

Okul Sporları Kriket Gençler Türkiye Şampiyonası, Denizli’de büyük heyecana sahne oldu.

Kriket Şampiyonası'nda Sivaslı Sporculardan İkincilik Gururu

10-16 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen organizasyonda 28 ilden 93 takım ve toplamda bin 395 sporcu mücadele etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı koordinesinde düzenlenen turnuva, Akköy, Zafer Katrancı, Kınıklı, Başkarcı ve Akvadi Futbol Sahaları olmak üzere 5 ayrı sahada oynanan karşılaşmalarla tamamlandı. Yedi gün süren kıyasıya mücadelelerin ardından dereceye giren takımlar madalya ve kupalarını aldı.

Erkekler kategorisinde Afyonkarahisar Spor Lisesi birinci olurken, Sivas Ahmet Ayık Spor Lisesi ikinci, Gaziantep Nizip Spor Lisesi üçüncü, Muş Spor Lisesi ise dördüncü sırada yer aldı. Kızlar kategorisinde ise Amasya Suluova Şehit Metehan Atmaca Anadolu Lisesi şampiyonluğa ulaştı. İkinciliği Muş Spor Lisesi, üçüncülüğü Gaziantep Nizip Spor Lisesi, dördüncülüğü ise Kocaeli Gebze Anadolu Lisesi kazandı.

Başarılı sporculara ödülleri Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Süleyman Erdoğan tarafından takdim edildi.

 

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Kadriye İzgiEditör
blank

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555