

Sivas’ta gece saatlerinde zifiri karanlığa bürünen bölgelerden biri olan üniversite civarındaki Fadlum Köprüsü mevkii, vatandaşların tepkisini çekmeye devam ediyor.
Sivas’ta zenginlerin mahallesinde zifiri karanlık!
Şehirde yaşam standartlarının en yüksek olduğu bölgelerden biri olmasına rağmen, söz konusu alanda akşam saatlerinden itibaren göz gözü görmüyor.
Havanın kararmasıyla birlikte özellikle araçlarında oturarak zaman geçiren vatandaşların sayısında artış gözlenirken, güvenlik endişeleri de beraberinde geliyor. Vatandaşlar, bölgede yeterli aydınlatma olmaması nedeniyle hem görünmez kazaların yaşanmasından hem de asayiş sorunlarının artmasından endişe ediyor.
Bölge sakinleri, #SivasBelediyesi’ne çağrıda bulunarak, en azından güneş enerjili tepeli ışıldak direklerinin monte edilmesini istiyor. Işıklandırma eksikliği nedeniyle oluşan karanlığın birinin başına kötü bir olay gelmeden önce giderilmesi bekleniyor.
Vatandaşlar, “Haydi Adem Uzun, en azından bu kadarını yapabilirsin” diyerek yetkilileri göreve davet ediyor.
#Sivas’ta zenginlerin mahallesinde zifiri karanlık…
Üniversite civarındaki Fadlum köprüsü mevkiinde göz gözü görmüyor…
Havanın kararmasıyla beraber, araçlarında demlenen vatandaşların sayısı bölgede her geçen gün daha da artarken #SivasBelediyesi’nin buraya en azından tepesi… pic.twitter.com/4lZnP17ZO0— Büyük Sivas Haber (@buyuksivashaber) May 2, 2025
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

