

Aksaray’ın Ortaköy ilçesinde kanser tedavisi gören 62 yaşındaki Erol Karakülah, gece saatlerinde hayatını kaybetti.A
İki kardeş, iki saat arayla hayatını kaybetti
ğabeyinin ölüm haberini alan 57 yaşındaki Sami Karakülah ise yaklaşık iki saat sonra geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.
Dört çocuk babası Erol Karakülah, saat 01.00 sıralarında evinde hayata gözlerini yumdu. Acı haberi alan taksici Sami Karakülah, ağabeyinin evine giderek yakınlarıyla bir araya geldi. Bir süre sonra kendi evine dönen üç çocuk babası Karakülah, saat 03.00 sıralarında kalp krizi geçirdi. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Karakülah kardeşler, Ortaköy Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından ilçe mezarlığında yan yana toprağa verildi.
Haber Merkezi / İHA
Büyük Sivas Haber
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler





