Reklam
Reklam
  • ANASAYFA
  • GENEL
  • Şarkışla’da “Kurumsal İletişim ve Beden Dili” Semineri

Şarkışla’da “Kurumsal İletişim ve Beden Dili” Semineri

blank
Kurumsal iletişim
blank
x - Büyük Sivas

Sivas'ın Şarkışla ilçesinde " Kurumsal İletişim ve Beden Dili' semineri düzenlendi.

Kurumsal İletişim ve Beden Dili

Şarkışla Belediyesi tarafından Seyfettin Soysal Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen seminere akademisyen Ömer Kalkan konuşmacı olarak katıldı.

Kalkan, herkesin iş hayatında başarılı olmak ve her geçen gün bulunduğu konumu bir üst seviyeye taşımak için çaba gösterdiğini söyledi. İyi bir kariyer için var gücüyle çalışan birçok kişinin hedefine ulaşmaya doğru koştuğunu dile getiren Kalkan, "Bu yolda çalışma arkadaşlarıyla, yöneticileriyle, işverenleriyle ya da yönetici ve işverenler çalışanlarıyla olan iletişimin önemini gözden kaçırıyor ya da bunun öneminin farkına varıyor. İşte burada kendimizi doğru ifade edebilmek, dünyayı doğru algılayabilmek için etkili iletişim kurabilme becerilerimizi geliştirmeliyiz." dedi.

Semineri Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, Cumhuriyet Savcısı Hasan Türk, Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Ergen ve kurum yetkilileri takip etti.(AA)

Sivas Haberleri

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü
blank

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555