Reklam
Reklam
  • ANASAYFA
  • GÜNCEL
  • Saadet Partili ismin babası İsrail protestosunda hayatını kaybetti!

Saadet Partili ismin babası İsrail protestosunda hayatını kaybetti!

blank
partilis
blank
Haber Merkezi

İstanbul'daki İsrail protestosuna katılan Saadet Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Nuri Tüfekçi’nin babası Eshabil Tüfekçi kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.

Saadet Partili ismin babası İsrail protestosunda hayatını kaybetti!

Konsolosluk önündeki protestoya katılan Saadet Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Nuri Tüfekçi’nin babası Eshabil Tüfekçi kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Nuri Tüfek.i, babasının ölümüne dair paylaşımında şu ifadeleri aktardı;

Kıymetli babam Eshabil Tüfekçi’yi kaybettik. Biber gazından uzakta kalıp krizi nedeniyle vefat etti. Allah rahmet eylesin, el fatiha. Bu olay ne Filistinli kardeşlerimizin direnişine ne de bizim protestomuza ne de İsrail’in vahşetine ve zalimliğine gölge düşürmemeli.

Saadet Partisi İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı ise şu açıklamayı aktardı;

İl Başkan Yardımcımız Nuri Tüfekçi’nin muhterem babası, Gazze için düzenlediğimiz basın açıklaması sırasında kalp krizi geçirerek vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet ailesine ve camiamıza başsağlığı diliyorum. (Haber Merkezi)

Büyük Sivas Haber– Sivas Haberler – Sivas Gazeteleri

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü
blank

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555