Reklam
Reklam
blank
  • ANASAYFA
  • GENEL
  • O Meclis Üyesi Partisinden İstifa Etti! Akşener’e Geçecekmiş

O Meclis Üyesi Partisinden İstifa Etti! Akşener’e Geçecekmiş

blank
Meclis Üyesi
blank

blank
Haber Merkezi

Büyük Birlik Parti (BBP) Sivas Belediye Meclis üyesi Yusuf Koç, Meral Akşener'in kuracağı partiye katılmak üzere partisinden istifa ettiğini sosyal medya hesabından duyurdu.

O Meclis Üyesi Partisinden İstifa Etti! Akşener’e Geçecekmiş

Koç, “Meral Akşener’in yeni kuracağı partiye destek vermek için partimden istifa ettim. 25 Ekim Çarşamba günü Ankara’dayım. Hayırlara vesile olur inşallah” paylaşımı ile istifasını takipçilerine duyururken, istifasına ait belgeyi de paylaşımında yer verdi.

blank

Yayınlamış olduğu İstifaname’de ise Büyük Birlik Parti Genel Merkezi muhatap alan Yusuf Koç, “Büyük Birlik Partisinin üyesi bulunmaktayım. Gördüğüm lüzum üzerine bu tarihten itibaren istifa ediyorum. İstifa ettiğimi bildirir, üyelik kaydımın silinmesini ve iptalinin yapılmasını ve gereğinin yapılmasını dilerim” sözlerine yer verdi.

RAGIP ÖZKAN'DA DUYURDU

Yusuf Koç’un BBP’den istifasını, Meral Akşener’in kuracağı partide il başkanı olması beklenen Ragıp Özkan’da facebook hesabından duyurdu.

Özkan, paylaşımında “Sivas Belediye Meclis üyesi Yusuf Koç bey, Sn. Merak Akşener liderliğinde kurulacak partimize katılmak üzere BBP’den istifa etmiştir. Ülkemize ve şehrimize kayırlı olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

blank

Yusuf Koç’tan sonra Meral Akşener’in kuracağı partiye ise Sivas’ta başka bir resmi geçişin olmayacağı düşünülüyor…

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü
blank

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555