

AK Parti Sivas Kadın Kolları Başkanlığı pazar günü yapılacak olan 28. dönem milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde "Müşahit Eğitim Programı" düzenledi.
Sandık Muhafızı Sivaslı AK Kadınlar Salona Sığmadı
Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) hukukçuları Av. Sebahattin Buyrukoğlu ve Av.Eyüp Demirer tarafından verilen eğitimlerde, Kadın Kolları Seçim İşleri Başkanı Zekiye Yıldızdağ da sunum gerçekleştirdi.
AK Parti'nin "sandık muhafızları" kadınların salona sığmayarak salon dışından toplantıyı takip etmesi göz kamaştırdı.
Fidan Yazıcıoğlu Kültür merkezinde gerçekleştirilen toplantıya Kadın Kolları Başkanı Arzu Polat, milletvekili Semiha Ekinci, İl Başkanı Yusuf Tanrıverdi, İl Meclis Başkanı Hakan Akkaş, Merkez İlçe Başkanı Burak Kuruçay ve Milletvekili adayları Hakan Aksu ve Rukiye Toy katıldı. (Emre Gençleşen)

Büyük Sivas Haber
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler


2-1-1-1