Reklam
Reklam
  • ANASAYFA
  • İLÇELER
  • ZARA
  • Sivas’ta TOKİ’nin yaptığı konutlar hak sahiplerine teslim edilmeye başlandı!

Sivas’ta TOKİ’nin yaptığı konutlar hak sahiplerine teslim edilmeye başlandı!

blank
teslim
blank
x - Büyük Sivas

Sivas'ın Zara ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilen 642 toplu konut düzenlenen törenle hak sahiplerine teslim edilmeye başlandı.

Sivas'ta TOKİ'nin yaptığı konutlar hak sahiplerine teslim edilmeye başlandı!

Karşıyaka Mahallesi'nde 2+1 ve 3+1 şeklinde inşa edilen ve 27 bloktan oluşan toplu konutların teslimi için TOKİ şantiyesinde anahtar teslim töreni düzenlendi.

Yapılan konuşmalar ve edilen duaların ardından kurdele kesimi yapılarak, 50 hak sahibine konutların anahtarları teslim edildi.

642 konut, iki iş merkezi ve camiden oluşan projenin anahtar teslim törenine AK Parti milletvekilleri Mehmet Habib Soluk ve Abdullah Güler ile konut sahipleri ve diğer davetliler katıldı.

Hak sahiplerine anahtar teslimlerinin mayıs ayı sonuna kadar devam edeceği belirtildi. (AA)

Büyük Sivas Haber– Sivas Haberler – Sivas Gazeteleri

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü
blank

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

ayaz 10.05.2023 08:41

eskiden sivasta özbelsan vatandaşa konut yapardı, ev kiraları en kötü eve 4-5 bin kira istiyorlar ama belediyede tık yok, belediyecilik sivas spor biletlerini almakla olmuyor sadece hilmi başkanın elini taşın altına koyması lazım.Belediye bu işten hem para kazanır hemde vatandaşa faydası olur.

Yanıtla
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555