Reklam
Reklam
blank

O Biden Ben Erdoğan!

blank
biden
blank

blank
Haber Merkezi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler 77. Genel Kurulu'na katılmak üzere haftayı ABD'de geçirdi.

O Biden Ben Erdoğan!

Genel Kurula hatap eden Erdoğan çok sayıda kurum ve isimle de bir araya gelerek sayısız görüşme gerçekleştirdi.

Biden'ın liderler onuruna verdiği yemeğe katıldı
Cumhurbaşkanı temaslarının ardından yurda dönerken, programı kapsamında ABD Başkanı Joe Biden'ın Birleşmiş Milletler (BM) 77. Genel Kurulu'na katılan liderler ve eşleri onuruna verdiği yemeğe de katıldı.

Erdoğan, Amerika Doğa Tarihi Müzesi'ndeki yemeğe eşi Emine Erdoğan ile iştirak etti.

Özel programa ilişkin fotoğraflar servis edildi.

Sosyal medyadan yapılan paylaşımda " Cumhurbaşkanımız, Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden eşinin, heyet başkanları ve eşleri onuruna düzenlediği resepsiyona katıldı." denildi.

"O Biden, ben Erdoğan"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın temasları kapsamında Biden ile baş başa görüşüp görüşmeyeceği merak konusu olmuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Reuters muhabirinin "Biden ile görüşmek olmayı diler miydiniz" sorusuna "Yoo, niye? O Biden, ben Erdoğan" sözleriyle karşılık verdi.-internethaber

Büyük Sivas Haber

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü
blank

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555