Reklam
Reklam
blank

blank

Genel Sekreter Kaya’dan Başkan Aydın’a Ziyaret

blank
sektere-kaya-baskan-aydin
blank
Haber Merkezi

Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine atanan eski Divriği Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya Belediye Başkanı Sami Aydın’ı makamında ziyaret etti.

Divriği Kaymakamıyken Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine ve Vali Yardımcılığı görevine atanan Mehmet Nebi Kaya Başkan Aydın’ı makamında ziyaret ederek “Yeni göreve başladım, Sivas tanımadığım bilmediğim bir yer değil. 4 yıldır Divriği Kaymakamlığı görevini yürütüyordum. Bundan sonra da sizlerle birlikte Sivas’a hizmet etmenin gururunu yaşayacağım.” dedi.

Başkan Aydın da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Kaymakamlığınız döneminde göstermiş olduğunuz başarılı çalışmayı ilimizde de göstereceğinizden şüphemiz yok. Sizin gibi değerli insanlarla mesai yapmak bizleri mutlu ediyor.” ifadelerini kullandı.

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555