

Büyük Sivas WhatsApp hattımız 05558981558'e her kesimden Sivaslılar çileden çıkmış şekilde mesajlar ulaştırıyor.
Sivas’ta Berberlerde IBRIK dönemine tekrar geçildi
Sivas'ta su biter mi arkadaş diyenler mi dersiniz, neden önlem alınmadı diyen mi?
Başkan 50 yıllık su sorununu çözüm derken daha yıl geçmeden günlerdir suyumuz akmıyor çimemiyoruz diyenler mi dersiniz, zaten iş yok battık dükkan kapacağız bir de yetmiyor müşterilerimizin saçını ıbrıkla yıkıyoruz diyen berberler mi?
Kuraklık Allah'tan gelen bir şey buna kimsenin diyeceği bir söz bulunmuyor...
Fakat Sivaslılar, geçtiğimiz dönemin Belediye Başkanı Sami Aydın döneminde yapılan barajın 50 yıllık su ihtiyacımızı gidermediğini de, Ocak ayında Sivas'ın 50 yıllık su sorunu tekrar çözüldü ifadelerini kullanan Belediye Başkanı Hilmi Bilgin'i de, kalıcı, net ve somut tedbirler almaması nedeniyle eleştiriyor.
Olan Sivaslıya ve Sivas'ın esnafına oluyor...
Belli ki bu kış çetin geçecek...
Büyük Sivas Haber
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler


Sayin sivaslilar Turkiye artik kuraklik olacak diyorlardi hic kimse aldiris etmiyordu her evde huzuru yere akitilan sular bitmez zannedenler ne oldu artik kuraklik eskisi gibi kar yagmur bol olmayacak diyorlardi kimse hic onlem almadi hic duymamazliktan gelindi simdi belediyeyi suclamak yerine tasaruflu kullanilsaydi simdi sivasin suyu olacakti buna artik alismaniz lazim yagmur yagmiyor kar yagmiyor nerde o kar kis yok yeryuzunden sular cekiliyor iklim degisikligi yuzunden ama millet hic anlamiyor degilmi sucu belediyeye yada devleti suclarlar esas suc milletin yazin caddelerde hali yikayanmi dersin bahce sulayanmi dersin araba yikayanmi dersin bosa akitilan suya dag dayanmaz suclu bence millet degilmi siz ne dersiniz…?