Reklam
Reklam
  • ANASAYFA
  • GENEL
  • Ünlü Medya Kuruluşu Yayın Hayatına Son Verdi! Haberimizde

Ünlü Medya Kuruluşu Yayın Hayatına Son Verdi! Haberimizde

blank
Yayın Hayatına Son Verdi
blank
x - Büyük Sivas

Yayın Hayatına Son Verdi. Katar merkezli Al Jazeera, Türkiye'de yayın yapan internet sitesini kapatma kararı aldı.

Yayın Hayatına Son Verdi

Al Jazeera Türk, çalışanlarına teşekkür ederek bir veda mesajı yayımladı. Mesajda Al Jazeera Türk Digital’in bugünden itibaren Türkiye'de faaliyetlerine son vereceğini açıkladı.

İşte kurumdan yapılan açıklama:

''Al Jazeera Türk Dijital’deki ekibimiz, geçtiğimiz birkaç yıl boyunca gerek Türkiye’den gerekse dünyadan son dakika haberlerini, özel dosyaları ve önemli gelişmeleri sizlerle ulaştırmak için çalıştı. Kaliteli, bağımsız ve itibarlı gazeteciliğe olan desteğinizden ötürü sizlere teşekkür ederiz.

Üzülerek belirtmek isteriz ki, Al Jazeera Media Network’ün yürütmüş olduğu iş gücü optimizasyonunun bir parçası olarak, Al Jazeera Türk Digital’in faaliyetleri 3 Mayıs 2017 tarihi itibariyle sona erecektir. Kararımız, her ne kadar dünya çapında medya endüstrisinde meydana gelen gelişmelerle uyumlu olsa da, alınması zor bir karar olmuştur. Al Jazeera Media Network olarak, Al Jazeera Türk Digital’deki çalışma arkadaşlarımıza bağlılıkları, fedakarlıkları ve profesyonellikleri için teşekkür ediyoruz.

Türkiye, hem kendi topraklarındaki hem de komşu ülkelerdeki haberlerin dünyaya aktarılması bakımından Al Jazeera Media Network için halen büyük önem arz etmektedir. Al Jazeera Türk Digital faaliyetlerine devam etmeyecek de olsa, Al Jazeera Media Network bölgedeki güncel haberleri ve görüşleri yayınlamaya, Türkiye ve geleceği ile bağlı olmaya devam edecektir.''

Kaynak: http://ekonomi.haber7.com/internet-medyasi/haber/2321850-al-jazeera-turkten-veda-mesaji

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü
blank

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555