Reklam
Reklam







  • ANASAYFA
  • GENEL
  • 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

sivasspor 23 nisan
xBüyük Sivas

TFF 1. Lig ekiplerinden Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Otyakmaz, mesajında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, bugünü çocuklara armağan ederek, gelecek nesillere ne kadar değer verdiğini ve onlara ne kadar güvendiğini ortaya koyduğunu belirtti.

23 Nisan 1920 tarihinin sadece Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılış tarihi olmadığını aktaran Otyakmaz, şunları kaydetti:

"Aynı zamanda millet egemenliğine dayanan Türk demokrasisi ve Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı tarihtir. İşgal girişimlerine başkaldıran Türk milleti, Kurtuluş Savaşı ile tarih önünde büyük bir sınav vermiş, haklılığını tüm dünyaya kanıtlamıştır. Bu duygu ve düşüncelerle geleceğin Türkiyesi ve Sivassporunu emanet edeceğimiz çocuklarımızın Bayramı'nı kutluyorum. Gözü yaşlı bir tek çocuğun dahi kalmadığı bir dünyada el ele yaşamak ümidiyle."(AA)

Sivasspor ile ilgili haberler için tıklayınız.

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

buyuksivas.com'a Reklam Verin!
Reklam İçin Arayın: 0544 433 1 555

Büyük Sivas WhatsApp Kanal

Büyük Sivas WhatsApp Grup1

Büyük Sivas WhatsApp Grup2

Büyük Sivas Telegram