Reklam
Reklam
blank

blank

Sivas’ı Yöneten İsimler Valilik Makamında Bir Araya Geldi!

blank
kadro
blank
Haber Merkezi

Sivas Valisi Salih Ayhan, Milli Savunma Komisyon Başkanı İsmet Yılmaz, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ve AK Parti Sivas İl Başkanı Hakan Aksu Valilik makam odasında bir araya geldi.

Sivas'ı Yöneten İsimler Valilik Makamında Bir Araya Geldi!

Sivas Valiliği sosyal medya hesabından "Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milli Savunma Komisyonu Başkanı Sivas Milletvekilimiz İsmet Yılmaz, Belediye Başkanımız Hilmi Bilgin ve AK Parti İl Başkanı Hakan Aksu, Valimiz Salih Ayhan'ı makamında ziyaret etti." mesajı ile duyurulan ziyaret sosyal medyada büyük beğeni aldı.

Sivas'a yapılan her türlü yatırımın altında imzası olan bu kadronun uyum içerisinde sık sık istişare etmesi ise Sivas'ın geleceği açısından önemli görülüyor.

Büyük Sivas Medya Grubu olarak uyum içerisinde çalışan değerli büyüklerimize Sivas adına bir kez daha teşekkür ediyoruz.

Büyük Sivas Haber

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555