Reklam
Reklam
  • ANASAYFA
  • BELEDİYE
  • Otobüsçü Arkadaşları da Anlamak Lazım! Onlar Kanuni Olanı Yapıyor!

Otobüsçü Arkadaşları da Anlamak Lazım! Onlar Kanuni Olanı Yapıyor!

Otobüsçü
x - Büyük Sivas

Sivas'ın her türlü probleminin ulaştırıldığı Büyük Sivas Medya Grubu, WhatsApp hattı 05558981558'e toplu taşımı kullanan çok sayıda Sivaslı tarafından sık sık kalabalık taşıma görüntüleri ulaştırılıyor.

Otobüsçü Arkadaşları da Anlamak Lazım! Onlar Kanuni Olanı Yapıyor!

Son olarak ulaştırılan görseller ise bu haberin kapak fotosunda yer alıyor...

Yayınlanan haberler sonrası konuyla ilgili yetkililer dönem dönem haber merkezimize ulaşarak yaptıklarında hukuken bir yanlışlığın olmadığını belirtseler de haber merkezimiz tarafından konu araştırılarak netliğe kavuşturuldu.

Sevgili Sivaslılar...

Kapak fotoğrafında yer alan otobüste de, farklı tarihlerde farklı kişiler tarafından diğer atılan onlarca farklı otobüs görüntülerinde de otobüsçülerin bir kusuru kanunen bulunmuyor.

İşte nedeni...

İl Hıfzıssıhha kurulunun almış olduğu ve aşağıdaki kararda belirtilen şekliyle otobüsler koltuk kapasitesini tam olarak (26 kişi) ve ayakta yolcu kapasitesini de % 50 yani (22 kişi) olarak toplamda 48 kişi ile taşıma yapabiliyor.

Bu durumda bu güne kadar atılan fotoğraf ve videolardan saydığımız kadarıyla otobüslerde henüz bu sayıya ulaşılmış değil.

OTOBÜSLERİN KOLTUK SAYISINI GÖSTEREN ÖRNEK RUHSATI!

Bu durumda üst üste yolculuk yapmak istemeyen Sivaslılar da, ekmeğinin derdinde olan otobüsçüler de haklı...

Durum bundan ibarettir konuyla ilgili vatandaş ile otobüsçülerin karşı karşıya tekrar gelmemesi temennisi ile...

Büyük Sivas Haber

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555