

Sosyal etkinliklere oldukça önem veren Cumhuriyet Üniversitesi 27 Şubat 2020 tarihinde kampüs içerisinde ROCK konseri düzenleyeceğini duyurmuş bizlerde bunu gündeme taşımıştık.
Cumhuriyet Üniversitesi 27 Şubat'ta Rock Konseri Düzenleyecek!
Yapılacağı daha önce CÜ Basın Birimi tarafından "Konser "RockKonseri" 27 Şubat 2020 Perşembe 18.30 Eski Kültür Merkezi Kadı Burhaneddin Salonu" mesajı ile duyurulan konserinbugün iptal edildiği aynı birim tarafından servis edildi.
RockKonseri sonrası 28 Şubat tarihinde Cumhuriyet Üniversitesi kampüsünde başka herhangi bir etkinliğin olup olmayacağı da editörlerimiz tarafından yetkililere sorulmuş, yapılacak olan her türlü açıklamanın ise kamuoyu ile paylaşılacağı ayrıca belirtilmişti.
Haberlerin ardından konserle ilgili "27.02.2020 tarihinde düzenleneceği ilan edilen "RockKonseri" Regaip Kandili dolayısıyla ileri bir tarihe ertelenmiştir." şeklinde yönetim tarafından açıklaması yapıldı.
Plan program yapan isimlerin bundan sonra daha dikkatli olacağı düşünülürken, artık düğün, bayram, kandil, önemli ve gün haftalar takvimini masalarından da ihmal etmeyeceklerine inanılıyor.
Büyük Sivas Haber
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler





