Reklam
> Reklam


Araziler Toplulaştırılacak



toplulaştırması

xBüyük Sivas

Şarkışla ve Kangal ilçelerinde bulunan bazı yerlerde arazi toplulaştırması ve tarla içi geliştirme hizmetleri yapılacak. Çalışmaların başlayacağı alanlara ilişkin acele kamulaştırma kararı Resmi Gazete´de yayımlandı.

Şarkışla ve Kangal'da arazi toplulaştırması ve tarla içi geliştirme hizmetleri yapılacak

Sivas, Gaziantep ve Bursa´nın bazı kesimlerinde ulaşım ve tarımsal üretim amacıyla acele kamulaştırma ve arazi toplulaştırmasına gidilecek.

Resmi Gazete´de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararlarına göre, "Toprakkale-Bahçe, Nurdağ-Başpınar-Gaziantep-Mustafayavuz Demiryolu (Gaziray Dahil) Projesi"nin Gaziray depo sahası kesimi kapsamında, Gaziantep´in Şehitkamil ilçesi Taşlıca Mahallesi sınırları içinde bulunan bazı taşınmazların Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılmasına karar verildi.

Resmi Gazete´de yayımlanan kararname kapsamında Sivas´ta bulunan bazı yerlerde ise arazi toplulaştırması ve tarla içi geliştirme hizmetleri yapılacak. (İrade/Fatih Tabur)

Büyük Sivas Haber

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

buyuksivas.com'a Reklam Verin!
Reklam İçin Arayın: 0544 433 1 555

Büyük Sivas WhatsApp Kanal

Büyük Sivas WhatsApp Grup1

Büyük Sivas WhatsApp Grup2

Büyük Sivas Telegram