Reklam
Reklam

Yüzmede Şampiyon Yine Sivas Doğa Koleji!

blank
Yüzme Şampiyonasına
blank
x - Büyük Sivas

Sivas İTÜ-Doğa Koleji elde ettiği başarılarla Okullararası Yüzme Şampiyonasına damga vurdu.

Sivas İTÜ-Doğa Koleji Yüzme Şampiyonasına Damga Vurdu

Okul beden eğitimi öğretmenleri Aykut Soy ve Tuğrul Alataş ile Yüzme Antrenörü Tuğrul Gürel tarafından hazırlanan 46 sporcu toplamda 108 madalya kazanarak katıldığı Minik B Kızlar, Minik A Kızlar, Minik A Erkekler, Yıldız Kızlar ve Yıldız Erkekler kategorilerinde il birincisi olarak 5 şampiyonluk kazandı.

Ayrıca Küçük Kızlar ve Küçük Erkekler kategorilerinde de 3'cü olan sporcular, yarışmalardan toplamda 7 kupa ve 108 madalya ile ayrıldı.
İlkokul Minik A Kız takımı ile Ortaokul Yıldız Kızlar ve Yıldız Erkekler takımları 3 yıldır üst üste birinci olma başarısı gösterirken, Ortaokul Yıldız Kızlar ve Yıldız Erkekler takımları son 2 yılda olduğu gibi bu yılda da ilimizi gruplarda teslim etme hakkı kazandı.

Okul beden eğitimi öğretmeni Tuğrul Alataş öğrencilerin okul yüzme havuzunda düzenli bir şekilde antrenman yaptıklarına dikkat çekerek, sporcularının yarışlara çok iyi hazırlandığını ve bunun karşılığında il şampiyonluklarını hak ettiklerini dile getirdi. Okul beden eğitimi öğretmeni Aykut Soy ise "Çalışmalarımızın meyvesini topladığımız için çok mutlu olduk. Bizlere destek veren kurucularımız, okul yöneticilerimiz ve velilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Büyük Sivas Haber

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü
blank

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555