hava Parçalı Bulutlu
DOLAR 19,0359 % % 0.06
EURO 20,5321 % % 0.12
GRAM ALTIN 1.187,26 % % -0,01
ÇEYREK A. 1.941,18 % % -0,01
BITCOIN 549.575 % 1.439
SON DAKİKA







Google News

3 gün önce askere uğurlandı! Depremde şehit oldu!

Son Güncelleme :

07 Şubat 2023 - 10:07

3 gün önce askere uğurlandı! Depremde şehit oldu!

Çorum’un Osmancık ilçesinde 3 gün önce vatani görevini yapmak için Hatay’a giden Piyade Er Mert Can Sümbül, depremde enkaz altında kalarak şehit oldu.

3 gün önce askere uğurlandı! Depremde şehit oldu!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve birçok ilde de hissedilen depremde şehit düşen 3 askerden Hatay 8’nci Komando Tugay Komutanlığı’nda görevli Piyade Er Mert Can Sümbül’ün (23) acı haberi Osmancık ilçesindeki ailesine ulaştı.

Şehidin evine giden askeri yetkililer, şehadet haberini anne Suzan Sümbül’e verdi. Baba Sinan Sümbül’ün İstanbul’da işçi olarak çalıştığı belirtildi.-internethaber

Büyük Sivas Haber– Sivas Haberler – Sivas Gazeteleri




YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.