
2 Temmuz Anma Programı Öncesi Bilim ve Kültür Merkezi Çevresinde Yoğunluk Artıyor.. 2 Temmuz 1993 olaylarının 33. yıl dönümü dolayısıyla Sivas'ta düzenlenecek anma programı öncesinde, dönemin Madımak Oteli olarak bilinen ve günümüzde Bilim ve Kültür Merkezi olarak hizmet veren binanın çevresinde hareketlilik giderek artıyor.
2 Temmuz Anma Programı Öncesi Bilim ve Kültür Merkezi Çevresinde Yoğunluk Artıyor!
Anma programına katılmak üzere Sivas'a gelen vatandaşlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve davetliler sabah saatlerinden itibaren Bilim ve Kültür Merkezi çevresinde toplanmaya başladı. Alan çevresindeki kalabalığın saatler ilerledikçe arttığı gözlendi.
Program öncesinde bölgede geniş güvenlik önlemleri alınırken, polis ekipleri bina çevresi ile güzergâhlarda güvenlik tedbirlerini sürdürüyor. Katılımcılar kontrollü şekilde alana yönlendirilirken, çevrede trafik akışı da güvenlik ekiplerinin koordinasyonunda sağlanıyor.
2 Temmuz anma programının gün içerisinde gerçekleştirilecek etkinliklerle devam etmesi beklenirken, Bilim ve Kültür Merkezi çevresindeki yoğunluğun program saatine doğru daha da artacağı değerlendiriliyor.
Sivas, 2 Temmuz, Bilim ve Kültür Merkezi, Madımak, anma programı, Sivas Valiliği, güvenlik önlemleri, gündem
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler




