Reklam
Reklam
  • ANASAYFA
  • STK
  • ZASİAD Ufuk Rufai Şimşek Başkan İle Yola Devam Dedi

ZASİAD Ufuk Rufai Şimşek Başkan İle Yola Devam Dedi

zasiad
Cengizhan Karabağ

Zara Sanayici İş Adamları Derneği (ZASİAD), 8. Olağan Genel Kurulu’nu İstanbul Sarıyer’de bulunan Fuat Paşa Yalısı’nda yoğun katılımla gerçekleştirdi. Kahvaltılı kongrede birlik ve beraberlik mesajları öne çıkarken, derneğin gelecek dönem hedefleri de kamuoyuyla paylaşıldı.

ZASİAD Ufuk Rufai Şimşek Başkan İle Yola Devam Dedi

ZASİAD’ın 7. Genel Kurulu’nda 19 Kasım 2023 tarihinde ilk kez başkanlığa seçilen Ufuk Rufai Şimşek, geçtiğimiz gün yapılan 8. Genel Kurul’da tek aday olarak girdiği seçimde yeniden başkanlığa seçildi. Kongrede yapılan oylama sonucunda Şimşek, bir dönem daha ZASİAD Başkanlığı görevini üstlendi.

Siyaset, bürokrasi ve sivil toplumdan yoğun katılım

Genel Kurul’a Zara Belediye Başkanı Fatih Çelik, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, Sultangazi Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Sultan Mehmet Çiçek, Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Şaban Demirel, eski Millî Eğitim Müsteşar Yardımcısı Yusuf Büyük, AK Parti İBB Meclis Başkanı Faruk Gökkuş, çeşitli siyasi partilerin ilçe başkanları ve meclis üyeleri, Cumhuriyet Üniversitesi eski Rektörü İlyas Dökmetaş, Zara federasyon başkanları, çok sayıda davetli ve ZASİAD üyeleri katıldı.

Divan Başkanı Yusuf Büyük oldu

Divan Başkanlığı’nı Yusuf Büyük’ün yaptığı genel kurulda faaliyet ve mali raporlar okunarak üyelerin onayına sunuldu. Kongrede konuşan ZASİAD Başkanı Ufuk Rufai Şimşek, görev süresi boyunca hayata geçirilen projelere ve yürütülen çalışmalara değinerek önemli kazanımlar elde edildiğini ifade etti.

Şimşek konuşmasında,
“Bu vizyon bundan sonra da aynı kararlılıkla devam edecek. Destek veren tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum.”
ifadelerini kullandı.

ZASİAD’da istikrar vurgusu

Tek aday olarak katıldığı seçimde yeniden başkan seçilen Ufuk Rufai Şimşek’in yeni dönemde de ZASİAD’ın kurumsal yapısını güçlendirmeye, Zara ve Zara kökenli iş insanları arasındaki dayanışmayı artırmaya yönelik çalışmalarını sürdürmesi bekleniyor.

ZASİAD, Ufuk Rufai Şimşek, Zara Sanayici İş Adamları Derneği, ZASİAD genel kurul, Zara iş dünyası, Sivil toplum kuruluşları, İstanbul Zara dernekleri

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Sinan YiğitEditör



YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555