

Van’ın Gevaş ilçesinde akşam saatlerinde meydana gelen kazada, aniden yola çıkan bir ineğe çarpan minibüs ve otomobilde 2 kişi yaralandı, inek ise telef oldu.
Yola fırlayan inek kazaya neden oldu! 2 yaralı!
Kaza, Gevaş-Tatvan karayolu üzerindeki Göründü Mahallesi civarında yaşandı.
Edinilen bilgilere göre, sürücüleri henüz öğrenilemeyen 34 PB 3390 plakalı minibüs ile arkasından seyreden 06 BDS 022 plakalı otomobil, karanlıkta yola fırlayan inekten kaçamayarak çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil yol ortasında durdu, minibüs ise önünde ilerleyen 21 AFJ 292 plakalı tıra çarparak durabildi.
Kazanın ardından araçlarda büyük çapta maddi hasar meydana gelirken, 2 kişi yaralandı. Telef olan inek yola savruldu. Çevredeki sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi kaza yerinde yaptıktan sonra yaralıları Gevaş Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.
Jandarma ekipleri bölgede güvenlik önlemleri alarak yolu bir süreliğine tek şeride düşürdü. Telef olan inek ve araçların kaldırılmasının ardından trafik yeniden normale döndü.
Kazayla ilgili tahkikat sürüyor.
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler





