Reklam
Reklam

Meclis, Yol Çalışmaları Hakkında Bilgilendirildi

blank
kasım
blank
x - Büyük Sivas

Sivas İl Genel Meclisi Kasım ayı toplantıları İl Genel Meclisi Başkanı Hakan Akkaş başkanlığında yoğun bir şekilde devam ediyor. Kasım ayı toplantılarının ikinci haftasının ikinci oturumu tamamlandı. Meclis, gündem maddelerini görüşerek karara bağladı. Meclis Kasım ayı boyunca 4 hafta boyunca toplanmaya devam edecek olup diğer aylardan farklı olarak bu ay içerisinde bütçe çalışmaları gerçekleştiriliyor. Toplantılarda gündem sıkıntısı yaşandığı dönemlerde ise çeşitli misafirlerle gündem tamamlanmaya çalışılıyor.

Meclis, Yol Çalışmaları Hakkında Bilgilendirildi

Gerçekleştirilen oturuma Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Mevlüt Soysal ile Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Burak Caner'de katıldı.

Sivas İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Burak Caner 2020 yılı yatırım programı kapsamında il genelinde tamamlanan ve sona yaklaşılan çalışmalar hakkında meclise sunum yaparak bilgi verdi.

İl Genel Meclisi Başkanı Hakan Akkaş, “İl genelinde yürütülen gayretli çalışmalardan dolayı Sivas İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum. Yürütülen çalışmalarla yolların fiziki alt yapısının ne kadar güzelleştiğini görüyoruz. 2021 yılında da İl Genel Meclisimizin alacağı kararlar doğrultusunda çalışmalar sürecek.” dedi.

Toplantı, sunumun ardından İl Genel Meclisi Üyeleri ile Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Burak Caner arasında gerçekleştirilen soru cevap ile son buldu.

Büyük Sivas Haber

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü

blank

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555