Reklam
Reklam

Yıldız Oyuncu Devre Arasında Baygınlık Geçirdi!

geçirdi
Haber Merkezi

Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Galatasaray, deplasmanda karşılaştığı Alanyaspor’u 1-0 mağlup ederek haftayı galibiyetle kapattı.

Yıldız Oyuncu Devre Arasında Baygınlık Geçirdi!

Mücadelenin ardından sarı-kırmızılıların teknik direktörü Okan Buruk açıklamalarda bulundu.

“İki maçı aynı anda düşündük”
Galibiyetin ardından konuşan Buruk, takımın oyun performansını değerlendirerek, “Maç bittiği anda sevinci yaşayamadan içeriye girdik. Maçın son 15-20 dakikasında yaptıklarımız bizi çok tatmin etmedi. İlk yarıda oyun bizim istediğimiz gibiydi ama son bölümde özellikle değişikliklerden sonra daha iyi oynamamız gerekirdi. Hem bu maçı hem de bir sonraki maçı düşünmek bizim için en büyük sıkıntıydı” dedi.

“Torreira devre arasında bayıldı”
Uruguaylı yıldız Lucas Torreira’nın devre arasında baygınlık geçirdiğini açıklayan Buruk, “Lucas Torreira devre arasında bir baygınlık geçirdi maalesef. Orada hızlıca onu Mario Lemina ile değiştirdik” ifadelerini kullandı.

“Liverpool maçına hazır çıkacağız”
Önlerinde çok kritik bir karşılaşma olduğuna dikkat çeken Buruk, “Büyük maçların atmosferi farklıdır. Oyuncuların hazırlıkları da farklı olur. Liverpool çok formda bir takım, ligde kaybetmeden devam ediyor. Zorlandıkları oldu ama hep kazanmasını bildiler. Geçiş oyununu çok iyi yapıyorlar. Biz de bu maça çok daha hazır bir şekilde çıkacağız” şeklinde konuştu.

Galatasaray, Süper Lig’deki yükselişini sürdürürken gözler şimdi UEFA arenasında oynanacak Liverpool mücadelesine çevrildi.

 

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay ŞimşekEditör



YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555