Reklam
Reklam

Yıldız Dağı’nda kayak sezonu açıldı!

sezon
Haber Ajansı - İHA

Yıldız Dağı’nda açıldı.. Türkiye’nin en genç ve en ekonomik kayak merkezlerinden biri olan Yıldız Dağı Kış Sporları ve Turizm Merkezi’nde kayak sezonu açıldı.

Yıldız Dağı’nda kayak sezonu açıldı!

Son yıllarda kış sporlarında adından sıkça söz ettiren merkezde, kar kalınlığının istenilen seviyeye ulaşmasıyla birlikte pistler kayakseverlerin kullanımına sunuldu.

Kar kalınlığının yer yer 1 metreyi aştığı Yıldız Dağı’nda birçok pist açılırken, sezonun başladığını duyan sporcular ve vatandaşlar Sivas başta olmak üzere çevre illerden bölgeye akın etti. Farklı yaş gruplarından kayak tutkunlarının buluştuğu merkezde, ilk gün itibarıyla yoğunluk yaşandı.

Kayak sporcularının antrenman yaptığı, amatör kayakseverlerin ise pistlerde doyasıya eğlendiği Yıldız Dağı’nda renkli görüntüler oluştu. Kış turizmine katkı sağlayan merkez, uygun fiyatları ve kolay ulaşımıyla bu sezon da yoğun ilgi görmesi beklenen adresler arasında yer alıyor.

Yıldız Dağı, kayak sezonu, kış turizmi, Sivas, kayak merkezi

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Dilara Çakmak GöçmenEditör



YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555