

Elazığ’da yaşanan olayda bir başkomiser, evinde eşini jandarma personeliyle görünce silahına sarıldı.
Yasak aşk cinayeti! Başkomiser evinde yakaladığı kişiyi öldürdü!
Çıkan kavganın ardından ateş açan başkomiser, şahsı öldürdü.
Olayın adresi: Çaydaçıra Mahallesi
Olay, Çaydaçıra Mahallesi’nde bulunan bir sitede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, öğle saatlerinde evine gelen başkomiser Metin K., içeri girdiğinde eşiyle birlikte jandarma personeli Orhan Ö. (44) ile karşılaştı.
Silahla defalarca ateş etti
İkili arasında tartışma ve kavga çıktı. Kavganın büyümesi üzerine Metin K., belinden çıkardığı tabancasıyla Orhan Ö.’ye defalarca ateş etti. Kurşunların hedefi olan jandarma personeli olay yerinde hayatını kaybetti.
Savcılık soruşturma başlattı
İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede Orhan Ö.’nün hayatını kaybettiği belirlendi. Cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

