

Sivas’ın Karşıyaka Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlar, bölgede başlatılan altyapı ve üstyapı çalışmalarının tamamlanmamasından şikayetçi.
Yarım kalan çalışmalar tamamlanmalı!
Mahallede birçok noktada kazıların yapıldığını, ancak çalışmaların yarım bırakıldığını belirten mahalle sakinleri, yetkililere çağrıda bulundu.
Yollarda oluşan çukurlar, kaldırımların eksikliği ve bozuk zeminler günlük yaşamı olumsuz etkilerken, özellikle çocuklar ve yaşlılar için ciddi riskler oluşturuyor. Mahalleli, çalışmaların başlatıldığı gibi titizlikle tamamlanması gerektiğini belirterek, “Kazıp bırakıyorlar, toz toprak içinde yaşıyoruz. Ne yol kaldı ne kaldırım. Beklemekten yorulduk” ifadelerini kullandı.
Vatandaşlar, sorunun bir an önce çözülmesini ve Karşıyaka Mahallesi’ne hak ettiği hizmetin getirilmesini talep ediyor. Mahalle halkı, çalışmaların belirli bölgelere sıkışıp kaldığını, diğer sokaklara ise hiç sıra gelmediğini savunarak adil bir hizmet dağılımı yapılmasını istiyor.
#Sivas Karşıyaka Mahallesi sakinleri yarım yamalak yapılan çalışmaların tamamlanmasını istiyor... pic.twitter.com/D9vATwY8PF
— Büyük Sivas Haber (@buyuksivashaber) August 4, 2025
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

