

Sivas'ta öyle yollar var ki buralarda acilen düzenleme yapılmaz ise kaza sayıları her geçen gün daha da artacak. Trafik ekipleri bahsi geçen yerlere genellikle radar koyarak dönemde önem hız kesmeye çalışsa da bu yeterli olmuyor.
Sivas'ta insan iradesi ile yanan ışık sayısı artırılmalı! Bu noktalara şart
Örneğin dün Medicana hastanesi önünde, geçtiğimiz ay Muhsin Yazıcıoğlu bulvarı üzerinde yaşanan ölümlü kazalar bahsi geçen ışıklar, hız kesiciler veya kasisler olsaydı belkide yaşanmayacaktı.
Vatandaş Sivas'ta yetkililere ulaşıp sorununu çözmeye çalışsa da netice alamıyor.
WhatsApp hattımıza ulaştırılan bir mesajda vatandaş şu ifadelere yer veriyor ve bu mesajı CİMER'e de ulaştırdığını ifade ediyor.
"Merhaba, mahalle sakinlerimiz adına her gün yaşanan sıkıntımızı iletmek istedim. resimde paylaştığım Kızılırmak mahallesi reşit Akif paşa ilkokulu bölgesinde 5 tane yol ortada birleşiyor okuldan çıkan çocuklarımız karşıya geçmek için nereye bakacağını şaşırıyor ve araçlar kesişme noktasını göremediği için kontrolsüz ve süratli bir şekilde 5 noktada ortada buluşuyorlar.
Ayrıca maddi hasarlı kazalar sıkça meydana gelmektedir. Allah korusun ilkokul çocuklarımızın da sağlığına bir şey olmadan Bu noktalara önlem alınmasını Acilen rica ediyoruz. tabelalar yetersiz.
Kesinlikle hız kesici olması gerekiyor. resimde zaten paylaştım noktaları. Sivas Belediyesi, il trafik komisyonu, gibi kurumlara mahalle muhtarımız Bilal Meriç bey de defalarca başvurduğunu ve sonuç alamadığını bizlere iletti, bu konu ile ilgili siz devlet büyüklerimizden yardımcı olmanızı talep etmekteyiz iyi çalışmalar dileriz."
Yetkililerin kısa sürede bahsi geçen bölgelerde gerekli önlemleri alması bekleniyor.
Büyük Sivas Haber
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler





