


Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Gürün ilçesinde yer alan ve berrak suyuyla dikkat çeken Gökpınar Gölü’nü ziyaret etti.
Vali Yılmaz Şimşek’ten Gökpınar Gölü’ne ziyaret! Bu eşsiz güzelliği herkes görmeli!
Doğal güzelliği ve turkuaz rengiyle “bozkırın nazar boncuğu” olarak nitelendirilen gölde vatandaşlarla bir araya gelen Vali Şimşek, bölge halkıyla sohbet ederek gölün korunması ve tanıtımına yönelik mesajlar verdi.
Göl çevresinde vakit geçiren vatandaşlarla samimi diyaloglar kuran Vali Şimşek, Gökpınar Gölü’nün Sivas’ın doğa turizmi açısından önemli bir değeri olduğunu belirterek, tüm vatandaşları bu güzelliği görmeye davet etti.
Vali Şimşek, “Gökpınar Gölü, sadece Gürün’ün değil Sivas’ın ve ülkemizin doğal miraslarından biridir. Herkesi bu eşsiz doğa harikasını yerinde görmeye ve korumaya davet ediyorum,” dedi.
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler