

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, sokak hayvanlarına güvenli, sağlıklı ve huzurlu bir yaşam alanı sunmak amacıyla kurulan Meraküm Sokak Hayvanları ve Geçici Hayvan Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi'nde incelemelerde bulundu.
Vali Yılmaz Şimşek Meraküm Sokak Hayvanları Merkezi'ni inceledi!
Vali Şimşek’e ziyaret sırasında Vali Yardımcısı Yakup Tatoğlu ile Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halil İbrahim Yeşilyurt da eşlik etti.
Heyet, merkezdeki çalışmaları yerinde görerek yetkililerden detaylı bilgi aldı. Ziyarette, merkezin mevcut faaliyetleri, hayvanların sağlık durumu, bakım süreçleri ve özellikle kırsal bölgelerde sürdürülen toplama çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.
Vali Şimşek, hayvanların refahı için yapılan çalışmaların önemine dikkat çekerek, sokak hayvanlarının korunması ve yaşam koşullarının iyileştirilmesi yönünde yürütülen projelerin sürdürüleceğini ifade etti.
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler





