Reklam
Reklam

Vali Şimşek’ten Rektör Şengönül’e Hayırlı Olsun Ziyareti

bscc
Haber Merkezi

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Şengönül’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında Vali Şimşek, üniversitenin Şeref Defteri’ni imzaladı ve Rektör Şengönül’e yeni görevi için tebriklerini iletti.

Vali Şimşek’ten Rektör Şengönül’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Vali Şimşek, yaptığı konuşmada, “Cumhuriyetimizin 50. yılında kurulan ve adını kutlu bir isimden alan Cumhuriyet Üniversitemizin, Prof. Dr. Ahmet Şengönül hocamız ile birlikte daha da yükselerek başarılarını sürdüreceğine olan inancım tamdır. Hocamıza üstün başarılar diliyorum” dedi.

Rektör Prof. Dr. Ahmet Şengönül, Vali Şimşek’in ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, üniversitenin ve Sivas’ın kalkınmasına yönelik projelerde iş birliği içinde olacaklarını ve öğrencilere daha kaliteli bir eğitim sunmak için çalışacaklarını ifade etti.

Haber Merkezi / Büyük Sivas Haber

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü



YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555