

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan uyuşturucu soruşturmasında birçok ünlü isim hakkında işlem yapıldı.
Uyuşturucu soruşturmasında ismi geçen Simge Sağın'ın menajeri açıklama yaptı
Aralarında İrem Derici ve Hadise’nin de yer aldığı soruşturma kapsamında ismi geçenlerden biri de şarkıcı Simge Sağın oldu. Ancak Sağın hakkında gözaltı kararı verildiği iddiaları gerçeği yansıtmıyor.
"Bize tebliğ edilmiş bir konu yok"
Sosyal medyada hızla yayılan iddiaların ardından açıklama yapan Simge Sağın’ın menajeri Özgür Aras, herhangi bir resmi tebligatın kendilerine ulaşmadığını belirtti. Aras, “Simge bir haftadır Amerika’da hem tatil hem de klip çekimi için bulunuyor. Şu an itibarıyla bize tebliğ edilmiş herhangi bir konu bulunmamaktadır. Avukatımız konunun takibindedir.” ifadelerini kullandı.
Amerika’da klip çekiminde
Ünlü şarkıcının şu anda Amerika’da olduğu ve yeni klip çalışmalarına devam ettiği öğrenildi. Menajeri, sosyal medyada dolaşan gözaltı haberlerinin asılsız olduğunu vurgulayarak kamuoyuna yanlış bilgi yayılmaması çağrısında bulundu.
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

