

Sivas’ta futbol gündemini belirleyen Gündem Futbol programı, bu hafta da dikkat çeken yorumlarla ekranlara geldi.
Usta Gazeteci Ali İzgi'den Sivasspor Analizi!
Usta gazeteci Abdullah Yiğit'in modaratörlüğündeki programa duayen gazeteci Ali İzgi ve Sivasspor sevdalısı Nevin Başdemir katıldı.
Ali İzgi, Sivasspor’un yeni sezon yapılanmasını, hedeflerini ve transfer ihtiyacı olan mevkilere dair değerlendirmelerde bulundu.
Transfer ve hedefler masaya yatırıldı
Programda konuşan İzgi, Sivasspor’un yeni sezon öncesi kadro yapılanmasının umut verici olduğunu ifade ederek, bazı mevkilere yapılacak takviyelerin takımın hedeflerine ulaşmasında kritik rol oynayacağını vurguladı. Özellikle orta saha ve hücum hattında güçlendirme yapılmasının gerekli olduğunu belirten İzgi, yönetimin transfer sürecini titizlikle yürüttüğünü söyledi.
“Takımdan umutluyum”
Sivasspor’un yeni sezona iyi hazırlandığını dile getiren Ali İzgi, “ Dengeli bir stoper transferiyle, iyi bir Kerem Atakan Kesgin ve Bekir Böke ile bu sezon Sivasspor’dan umutluyum. Playoff doğru bir hedeftir. ” dedi.
Gündem Futbol programı Sivas’ta futbol gündemini belirlemeye devam ediyor. Usta gazeteci Ali İzgi Sivasspor’un bu sezon yapılanması, hedefleri ve hangi mevkilere transfer yapılması gerektiğini açıkladı. İzgi, takımdan umutlu olduğunu belirtti. #sivas #sondakika #sivasspor pic.twitter.com/NhqeinwXSw
— Büyük Sivas Haber (@buyuksivashaber) August 19, 2025
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

